Πληροφορίες για Ηλεκτρονικά Καταστήματα (e-shops).

Έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα που προωθούν τη βιωσιμότητα; Διαθέτεις προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί είτε από ανακυκλωμένα υλικά, είτε μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν έως ότου φτάσουν στο τέλος ζωής τους;Θέλεις να επιβραβεύσεις τους πολίτες που ανακυκλώσουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός σου, ανεξαρτήτως των προϊόντων που διαθέτεις;

Μάθε για τα προνόμια που λαμβάνεις μέσω της συνεργασίας σου με τη δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης Followgreen:

Παρέχοντας προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες στα μέλη του Followgreen, λαμβάνεις δωρεάν προβολή σε:

  1. περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο κοινό,
  2. ειδησεογραφικά site με περιβαλλοντικό περιεχόμενο,
  3. μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω διαφημίσεων/post.

 

Οι προσφορές που θα δηλώσεις, θα δημοσιευτούν στη σελίδα Εξαργύρωση πόντων, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχείρησή σου.

Για να δηλώσεις τις προσφορές σου στείλε μας e-mail στο offers@followgreen.grκαι κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

 

5 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ως συνεργαζόμενη τοπική επιχείρηση

  1. Οι προσφορές που θα δηλώσεις, θα δημοσιευτούν στη σελίδα ‘’ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ’’ προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχείρησή σου.
  2. Τα μέλη του προγράμματος θα ενημερώνονται μέσω μηνιαίου e-mail, για τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στη σελίδα ‘’ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ’’.
  3. Οι πόντοι επιβράβευσης που συλλέγουν τα μέλη μέσα από το ενημερωτικό υλικό, εξαργυρώνονται με τη χρήση μοναδικών 10ψήφιων κωδικών, σε ειδικό πεδίο του εκάστοτε ηλεκτρονικού καταστήματος.
  4. Ο κωδικός προσφοράς δύναται να εξαργυρωθεί μία φορά και εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του.
  5. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν ή να μεταβάλουν τις προσφορές τους με ειδοποίηση μέσω email.

 

Περισσότερες πληροφορίες, περιλαμβάνονται στους Όρους χρήσης του προγράμματος.