Σχολική Δράση "Πάμε Ανακύκλωση"

Ξεκινά η Σχολική Δράση "Πάμε Ανακύκλωση" στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βριλησσίων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Σχολικός Δράση υλοποιείται από τον Δήμο Βριλησσίων, με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και την Περιφέρεια Αττικής, την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. και την Oil4Life, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους εντός των σχολικών μονάδων. Τα ανακυκλώσιμα υλικά θα ζυγίζονται και κάθε σχολείο θα συγκεντρώνει πόντους επιβράβευσης ανάλογα με την ποσότητα των υλικών που ανακυκλώνει. 

Και οι γονείς των μαθητών έχουν ενεργό ρόλο στη διεξαγωγή της σχολικής δράσης, καθώς έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν μέσω της πλατφόρμας έως και 100 πόντους μηνιαίως στο εκάστοτε σχολείο, ενισχύοντας τις προσπάθειες των μαθητών.

Στο τέλος της περιβαλλοντικής δράσης, ο Δήμος θα επιβραβεύσει όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολική Δράση θα ανακοινωθούν σύντομα στη σελίδα.Ξεκίνα Τώρα! Κάνε την εγγραφή σου και απόλαυσε την επιβράβευση!

Φτιάξε σε λίγα δευτερόλεπτα τον πράσινο λογαριασμό σου!

ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
make an action button